نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در آیین افتتاح این طرح بیان کرد: طرح آب شیرینکن یکهزار و ۵۰۰ مترمکعبی اخند، آب روستاهای اخند و بستانو شهرستان عسلویه را تامین کرده و در مجموع نزدیک به ۲هزار خانوار با جمعیت بیش از هشت هزار و ۷۰۰ نفر را زیر پوشش قرار میدهد.
ابوالحسن عالی افزود: سالن تصفیه اصلی طرح ۲۲۵ مترمربع و حجم مخازن به میزان یکهزار و ۵۷۵ مترمکعب ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه ساخت آب شیرینکن اخند در کوتاهترین زمان ممکن و در مدت ۶ ماه محقق شده است، گفت: این طرح نقش اساسی در رضایتمندی مردم در حوزه آب شرب دارد که امید است مردم شرایط مطلوبتری نسبت به قبل تجربه کنند.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: از سالهای ۱۳۹۱ تا سال ۱۴۰۰ظرفیت آبشیرین کنهای استان ۱۰۵ هزار مترمکعب بود، اما با برنامهریزیهای انجام شده و حمایت و پشتیبانی وزارت نیرو در دولت سیزدهم و همراهی بخش خصوصی ۱۲۰ هزار مترمکعب دیگر به این ظرفیت در استان اضافه میشود.
محمد هادی رستمیان افزود: استان بوشهر یک ورودی خط کوثر در شمال خود دارد که به دلیل نزدیکی به این خط دچار افت فشار نمیشود و وضعیت آبرسانی نسبت به دیگر نقاط بهتر است.
وی بیان کرد: در مقابل کارها و طرحهای خوب آبرسانی در نوار ساحلی تنگستان و دشتی در دست اقدام و در کنار آب شیرین کن پنج هزار مترمکعبی عسلویه، مخزنی با همین ظرفیت در دشتستان و مناطقی که دچار تنش و کم آبی هستند در حال ساخت است.
نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه نیز گفت: وقتی قرار است عدهای از دریا آب به طبس و خراسان جنوبی انتقال بدهند چرا نباید ما ساحل نشینان خلیج فارس از این نعمت استفاده کنیم و مشکل کم آبی این استان به این صورت برای همیشه برطرف شود.
حجت الاسلام موسی احمدی افزود: اگر بنا است که ما میزبان ارسال آب نمکزدایی و تصفیه شده به قلب کشور باشیم مردم خودمان نیز باید از این مزیت استفاده کنند.
وی با اشاره به آغاز عمیات اجرایی آبشیرین کن پنج هزار مترمکعبی عسلویه و بهرهبرداری از مرحله نخست آبشیرین کن سیراف – جم به میزان ۱۰ هزار مترمکعب، بیان کرد: وقتی در اجرای طرحها بخش خصوصی در کنار دولت باشد روند کار با سرعت بیشتری دنبال میشود.
خبرنگار پایگاه خبری جنوب استان می باشد. خبرنگاران
دیدگاه بسته شده است.