نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: عملیات نهایی انتقال آب خلیج فارس به شهر یزد در حال انجام است و تا چند روز آینده این آب به صورت آب شرب در اختیار شهروندان یزدی قرار میگیرد. با این اقدام شهروندان یزدی دیگر در تابستان شاهد قطع یا افت فشار آب نیستند.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: عملیات نهایی انتقال آب خلیج فارس به شهر یزد در حال انجام است و تا چند روز آینده این آب به صورت آب شرب در اختیار شهروندان یزدی قرار میگیرد.
با این اقدام شهروندان یزدی دیگر در تابستان شاهد قطع یا افت فشار آب نیستند.
خبری خوشحال کننده برای یزد با مسافتی بسیار طولانی با سواحل خلیج فارس اما همراه با آه و حسرت برای استان بوشهر که آرمیده بر ساحل خلیج همیشه فارس است استانی که تمامی شهرهای آن سال ها است که با مشکل بی آبی و افت فشار دست به گریبانند و مسولین استان هم وعده حل مشکل را در آینده ای میدهند که بعد از عمر با برکت انقلاب بیش از چهل سال است که هنوز نیامده و حتی مرکز استان نیز با قطع و نوبت بندی آب و افت فشار روزگار می گذراند.
استانی با ثروت های خدادادی بسیار اما مسولینی کم کار و فاقد برنامه که فقط در پی گذراندن دوره مدیریت خود با وضع موجود می باشند.
این خبر برای مردم استان بوشهر بیشتر به طنز می ماند، طنزی تلخ که گویا در این روزگاری که جهان دستخوش تغییرات است جای استان بوشهر و یزد هم در جغرافیا تغییر کرده و آب خلیج فارس سریع تر به یزد می رسد تا بوشهر!
استان بوشهر با کمبود منابع آبی روبرو است و حدود ۹۰ درصد از آب مصرفی در این استان از طریق استانهای فارس و کهگیلویه و بویر احمد تأمین میشود.
این وابستگی باعث شده است تا در فصل گرم سال مردم استان بوشهر با مشکلات فراوانی در زمینه آب روبرو باشند و در برخی مناطق این مشکلات بیشتر است.
جنوب استان بوشهر میزبان صنعت بزرگ نفت و گاز است و بخش قابل توجهی از گاز کشور در جنوب استان بوشهر تأمین میشود ولی تنها مصائب این صنایع نصیب شهرستان ها شده است و مردم از مزایای آن بیبهره هستند.
در حالی که در همه جای دنیا صنایع زمینهساز توسعه و پیشرفت یک منطقه میشوند، صنایع در استان بوشهر بیشترین آثار تخریبی را داشتهاند و علیرغم درآمدهای بسیار زیادی که دارند، چیزی نصیب میزبان نمیشود.
خلیج فارس روزانه ۲۲ ملیون متر مکعب آب شیرین به روش RO یا اسمز معکوس استحصال میشود که حجم بالایی از آن به عربستان سعودی تعلق دارد
تنها ایستگاه دمام روبروی بوشهر روزانه یکمیلیون متر مکعب آب شیرین تولید میکند که تقریبا صد برابر آبشیرین کن شهر بوشهر است با توجه به شوری متوسط آب دریا که ۳۶ گرم در هرلیتر میباشد درازای شیرین کردن هر متر مکعب آب ۳۶ کیلو نمک
به دریا میریزیم و برای ۲۲ ملیون مترمکعب روزانه نزدیک به بیست دو هزار کامیون ۳۶ تنی نمک به دریا ریخته ایم
با توجه به بسته بودن خلیج و عدم چرخه لازم بین آب دریای عمان و خلیج فارس شرایط وخیمی برای زیستگاه ماهیان و میگو در آینده بوجود خواهد آمد اما در شرایط بحرانی کم آبی چاره چیست؟
باتوجه به بحرانی شدن آب در جنوب و آمارهای موجود خلیج فارس تحمل برداشت بیش از این مقدار آب را ندارد
در پروژه های آتی باید روی دریای عمان و مازندران حساب باز کرد هم اکنون تنها آذربایجان از آب دریای خزر جهت شرب تصفیه انجام میدهد
«عزیز الله سیفی» در سخنان پیش از دستور در هفتادمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به هفته صرفه جویی در مصرف آب و لزوم صرفه جویی در مصرف آب در استان با توجه شرایط خاص اقلیمی که شهر یزد دارد، گفت: عملیات نهایی انقال آب خلیج فارس به شهر یزد در حال انجام است و بزودی بصورت آب شرب در اختیار شهروندان عزیز یزدی قرار خواهد گرفت. سیفی در پایان تصریح کرد: این اقدام نتیجه پیگیری های نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، استاندار ، نمایندگان مجلس، مسئولین شرکت آب منطقه ای، آبفا استان، شرکت چادرملو و سایر مسئولین مرتبط بوده که برای اولین بار آب خلیج فارس بصورت مصرف شرب به مخازن یزد وارد می شود که میتواند نوید خبر خوب برای شهروندان عزیز یزدی باشد و به عنوان نماینده مردم از مسئولین محترم که پیگیر این موضوع بودند تقدیر و تشکر میشود.
«عزیز الله سیفی» در سخنان پیش از دستور در هفتادمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به هفته صرفه جویی در مصرف آب و لزوم صرفه جویی در مصرف آب در استان با توجه شرایط خاص اقلیمی که شهر یزد دارد، گفت: عملیات نهایی انقال آب خلیج فارس به شهر یزد در حال انجام است و بزودی بصورت آب شرب در اختیار شهروندان عزیز یزدی قرار خواهد گرفت.
سیفی در پایان تصریح کرد: این اقدام نتیجه پیگیری های نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، استاندار ، نمایندگان مجلس، مسئولین شرکت آب منطقه ای، آبفا استان، شرکت چادرملو و سایر مسئولین مرتبط بوده که برای اولین بار آب خلیج فارس بصورت مصرف شرب به مخازن یزد وارد می شود که میتواند نوید خبر خوب برای شهروندان عزیز یزدی باشد و به عنوان نماینده مردم از مسئولین محترم که پیگیر این موضوع بودند تقدیر و تشکر میشود.
جوابیه روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب وفاضلاب استان بوشهر
مدیر محترم سایت خبری جنوب استان
با سلام احتراما نظربه انتشار مطلب در آن کانال خبری به عنوان “مردم استان بوشهر تشنه لب ، آب خلیج فارس به سراسر ایران می رسد”در آن سایت خبری به اطلاع می رساند. همزمان با شروع خشکسالی و کاهش شدید منابع آب در کشور ونیز استان بوشهر ونیز افزایش بی سابقه دمای هوا و نیز افزایش جمعیت در استان که دربرخی از مناطق ناشی از رشد صنایع می باشد و گسترش صنایع این شرکت اقدام به ساخت اولین سایت آبشیرین کن با ظرفیت ۱۰۰۰۰ متر مکعب درسال ۹۱در شهربوشهر نمود که با شدت یافتن موارد مذکور وکاهش شدید منابع تامین آب در استان این شرکت ازسال ۹۷ اقدام به راه اندازی آبشیرین کن ۱۰۰۰۰ متر مکعبی درشهر کنگان نمود که با افزایش ظرفیت ۱۲۵۰۰ مترمکعبی بوشهر و۲۵۰۰ متر مکعبی درشهر کنگان به ترتیب ۲۲۵۰۰ و۱۲۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز دارای ظرفیت می باشند . ودرحال حاضر تقریبا ۵۰ هزار مترمکعب آب درشبانه روز از آبشیرین کن های موجود در استان تامین می گردد. به طور کلی در حال حاضر آبشیرین کن بوشهر با ظرفیت ۲۲۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز و آبشیرین کن کنگان به ظرفیت۱۲۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز وهمچنین آبشیرین کن ۶۰۰ مترمکعبی روستاهای نوار ساحلی دشتی وآبشیرین کن روستایی ۱۰۰۰متر مکعبی جزیره شیف در مدار بهره برداری می باشند. همچنین آبشیرین کن سیراف-جم با ظرفیت ۲۸۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز، وحدتیه و دالکی به ظرفیت ۶۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز و آب شیرین کن مپنا بوشهر به ظرفیت ۳۵۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز و آبشیرین کن آبپخش و سعد آباد دشتستان به ظرفیت ۸۵۰۰ متر مکعب در حال اجرا می باشد که با توجه به عدم تامین منابع مالی توسط سرمایه گذار باعث تاخیر در اتمام بعضی از این پروژه ها شده است. در سال ۱۳۹۹ احداث آب شیرین کن شماره ۴ بوشهر با ظرفیت ۱۷۰۰۰ مترمکعب در شبانه روزآغازشد وفاز اول این آبشیرین کن نیز به ظرفیت ۱۰۰۰۰متر مکعب درشبانه روز در خرداد ماه ۱۴۰۱ وارد مدار بهره برداری گردید. همچنین مناقصه آب شیرین کن دیر با ظرفیت ۳۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز برگزارشده است که در آستانه عقد قرارداد وشروع عملیات اجرایی می باشد. وآبشیرین کن عسلویه به ظرفیت ۵۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز آبشیرین نیروگاه اتمی بوشهر به ظرفیت ۷۰۰۰۰ متر مکعب در دست اقدام می باشد. تعدد سایت های در مدار و در حال ساخت ابشیرین کن ها در استان، استان بوشهر را بعنوان یکی از پیشرو ترین استانها در استفاده و بهره برداری از منابع آبی تولیدی از آبشیرین کن ها در کشور قرار داده است. این شرکت با قیمت تمام شده ی بسیار بالای آب از طریق آبشیرین کن ها جهت رفاه حال هم استانی های عزیز درحال خدمت رسانی شبانه روزی می باشد و این اطلاع رسانی به طور متناوب به صورت بازدید خبرنگاران خبر ،گزارش و….در رسانه های مختلف اطلاع رسانی گردیده است .و انتظار می رود رسانه های مختلف استان با همکاری با شرکت آب وفاضلاب استان بوشهر درخصوص محدودیت های شدید منابع آبی که بحرانی جهانی و کشوری ونیز استانی می باشد اطلاع رسانی نمایند وبا انعکاس خدمات این شرکت درجهت تبیین فعالیت های انجام گرفته تلاش نمایند.وبا دعوت از مردم درخصوص صرفه جویی در مصرف آب این شرکت را در تابستان سالجاری که وارد دومین سال خشکسالی شدید گردیده است یاری نمایند تا با کمترین مشکلات تابستان سالجاری سپری گردد. با تشکر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب وفاضلاب استان بوشهر
خبرنگار پایگاه خبری جنوب استان می باشد. خبرنگاران
دیدگاه بسته شده است.