نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حیدر محسنی پور، یکی از معتمدین این شهر گفت: انتخابات و رای دادن یک وظیفه است که ما به وظیفه خود سالیان سال است داریم عمل می کنیم، اما چرا باید مشکلات این شهر روز به روز بیشتر شود.
وی در ادامه گفت: صنعت شیرینو را محاصره کرده،در بالادست شهر ۲۵۰ متر حریم لوله گاز ترش، در وسط شهر حریم جاده در خط ساحلی حریم ۶۰ متری دریا ، پس مردم کجا زندگی کنند؟ نسل جوان ما زمینی برای ساخت و ساز ندارند، در صورتی که صنعت به متراژ بالایی زمین های مردم را محصور کرده و در اختیار مردم قرار نمی دهد.
محسنی پور خطاب به حسینی بوشهری گفت: توقع ما مردم این است صدای ما را به مسئولین برسانید، یک اسکله صیادی چرا باید سالیان سال در کش و قوس اعتبار برای توسعه بماند.
محسنی پور ادامه داد: صنعت اشتغال منطقه را نابود کرده ، زمین های کشاورزی از ما گرفتند، صیادی از ما گرفتند و باید به مردم کار دهند، بچه های این شهر چرا باید به شغل های کاذب مثل قاچاق روی بیاورند.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری سهشنبهشب در جمع مردم شیرینو با بیان اینکه گوش دادن به مشکلات مردم عبادت محسوب میشود، اظهار داشت: ما خوشحالیم این منطقه برای کشور درآمدزایی دارد اما زیبنده نیست مردم مناطق پیرامون مشکل داشته باشند.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه مسؤولان امکاناتی که در دست آنها است را به طور عادلانه توزیع کنند، عنوان کرد: برخی از مشکلات اولیه جامعه برای مردم دست و پا گیر است.
وی گفت: همین منطقه عظیم پارس جنوبی سفرهای است که خداوند متعال به ملت ایران عنایت کرده است و باید همه از این سفره پهن شده برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه درد و دلهای مردم باید روزی به پایان برسد، عنوان کرد: مردم استان از وضعیت بکارگیری نیرو در پارس جنوبی گلایهمند هستند و از طرفی نداشتن امکانات اولیه درد آور است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: تمامی مدیران شرکتها و پالایشگاههای مستقر در این منطقه اگر با بودجههایی که در اختیار دارند سالانه تعدادی از مشکلات را مرتفع کنند، این مشکلات بر روی هم انباشته نمیشود و یکی پس از دیگری حل خواهد شد.
حسینی بوشهری افزود: اگر حضور مردم در کنار این امکانات شیرین جلوه کرد، در کام تمام مردم کشور شیرین خواهد بود، نمیشود گوش و چشمان را ببندیم و نسبت به حرفهای مردم بی تفاوت باشیم.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: فلسفه تشکیل یک حکومت دینی در یک جامعه بر اساس دو محور عدالت اجتماعی و خدمت رسانی است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: عدالت اجتماعی به این معنا است که زندگی مردم بالا و پستی نداشته باشد و خدمت رسانی نیز به معنای تلاش برای مرتفع شدن مشکلات است.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کارگزاران اسلامی باید در جهت اجرای عدالت اجتماعی و خدمت رسانی اهتمام بورزند، گفت: فلسفه وجودی انبیا برقراری عدالت اجتماعی و خدمت رسانی بوده است.
حسینی بوشهری ادامه داد: مسؤولان باید سعی کنند سطح زندگی آحاد جامعه را به گونهای تنظیم کنند که عدهای احساس حقارت نکنند و فرودست و فرادست در جامعه نباشد و کسانی که خداوند به آنها ثروتی داده است باید به نیازمندان کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه این انقلاب وارداتی نیست، بیان کرد: مردم اراده کردند و انقلاب اسلامی پیروز شد، در طول ۴۵ سال مردم در ۲۲ بهمن ماههای زیادی شرکت کردند که نشان از پای کار بودن آنها است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه هر رأی که به صندوق انداخته میشود نقش آفرین است، افزود: هر چقدر مشارکت بیشتر باشد، قدرت ما در مقابل دشمن بیشتر خواهد بود و اگر ضعیف به میدان آمدیم تردید نکنید دشمن به کشور طمع خواهد کرد و آن وقت دیگر جایی برای افسوس نخواهد بود.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: مردم ما بر سر پیمان خود با امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند و در هنگام حماسه ۱۱ اسفندماه، حماسه آفرین خواهند بود.
خبرنگار پایگاه خبری جنوب استان می باشد. خبرنگاران
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.